Töltés

Kollekció

desigual legging

Desigual női legging


Bár a Desigual ruhadarabok egyik legfőbb jellemzője a színpompás megjelenés, a márka női nadrágjai és leggingjei mégsem rikítanak annyira, mint azt egy Desigaul terméktől várnánk. Persze ez nem jelenti, hogy mondjuk egy Desigual cicanaci szürke és egyhangú lenne, hiszen az egyedi és különleges mintázatok, vagy éppen a szöveten elhelyezett díszítőkövek valóban trendivé varázsolnak minden darabot. És ehhez még rikítanunk sem kell.

Desigual női ruha

 

A Desigual egyértelműen a tavasz és a nyár márkája, és nem csak azért mert a legtöbb ruhadarabjuk ezen évszakok viseletét prezentálja, hanem azért is, mert ránézve egy Desigual női ruhára nem juthat eszünkbe más évszak. A ruhák lengesége és a színek kavalkádja egyből egy spanyol tengerpartot juttat eszünkbe.Könnyed nyárias érzés és hangulat. Egy Desigual női ruha ezt garantálja viselőjének. Na meg persze egy jó nagy adag szexis eleganciát.

noi ruha

Desigual női felső


Sokan azt gondolhatják, hogy a színes pálmaminták maximum csak egy hawaii ingen állhatják meg helyüket, azonban a Desigual női felsői erre kiválóan rácáfolnak. A minták és a színek megfelelő kombinálásával a Desigual tervezőinek évről-évre sikerül megmutatnia, hogy az élénk és a harsány nem feltétlenül szinonimái egymásnak. Egy Desigual felsővel ki,lóghatsz a tömegből, mégsem leszel túl sok.
desigual felso desigual szoknya

Desigual szoknya


Mint ahogyan a nadrágok esetében, úgy a Desigual szoknyáinál is a fekete alap dominál elsősorban. Persze ez egyáltalán nem eredményezi, hogy a tekintet elterelődne a lábról. Sőt, éppen ellenkezőleg, hiszen a különleges és színes minták pont hogy odavonzzák azt. Legyen szó egy lengébb nyári szoknyáról, vagy egy hosszított testhezálló fazonról, biztos, hogy a figyelem középpontjába kerül majd viselője.
desigual kabat

Desigual kabát


A télről azt gondolná az ember, hogy egy szürke, unalmas évszak. A Desigual divattervezői azonban nem így gondolják. Néhány színes virágminta, vagy a kabát teljes felszínén végigfutó hímzett minták. Ezzel máris feldobható az unalmas tél és becsempészhetjük a tavaszi napsugarakat a decemberi hóesésbe is.

Desigual sál, kendő


Még hogy a batikolt minták divatjamúltak. Ezt ki mondta? Biztos, hogy nem a Desigual divattervezői. Idézzük fel a 90-es évek neohippi feelingjét és bújtassuk egy kicsit modernebb, jóval újszerűbb köntösbe. Ezzel máris megkapjuk a legdivatosabb és legtrendibb nyári sálakat és kendőket.
sal

Desigual női táska


Egy nő nem is igaz nő táska nélkül. Legyen kicsi, vagy nagy, vállra akasztható, vagy kézi táska, bőr, vagy éppen szövet. Mindegy, válassz olyat, mely illik személyiségedhez, hiszen a Desigual táska kínálatában mindent megtalálod. Amit nem fogsz megtalálni, azok az unalmas, szürke darabok. Színes minták, virágok és egy neohippi beütés. Ezt kínálják a Desigual táskák.
desigual taska desigual cipo

Desigual női cipő


Szín és kényelem. Nyilván senki nem lepődik meg azon, hogy a Desigual lábbelikre elsősorban ezen két tulajdonság a jellemző. Általában a tipikusan női divatmárkák cipőkínálata megragad a nagyon nőies csizmák és magassarkúak világában, azonban a Desigual termékei között a sportosabb és lazább stílus kedvelői is találhatnak számukra tetsző lábbelit.