Töltés

Blog

Desigual: a világmárka, amelynek a neve is MÁS-t jelent

Van olyan nő, aki ne halmozna fel a lakásában – legyen az bármilyen apró is – táskákat és cipőket? Nem nagyon hisszük. Ha eddig mégsem tette volna, az csak azért lehet, mert nem került kapcsolatba a Desigual márkanévvel, s nem szeretett bele még egyetlen egy színes, izgalmas, karakteres és dinamikus táskacsodába sem. Már a név is azt jelenti, hogy MÁS. Innentől egyenesen következik, hogy ezek a dizájnerek által megálmodott táskák és cipők valóban mások. 

A másságunk kifejezésének tökéletes kollekciója

Lehetetlen hölgyek körében kimondani a Desigual szót anélkül, hogy ne jelenne meg mindenki lelki szemei előtt egy színes, dinamikus, formabontó trendjelenség. Ez az a világmárka, amely kirobbanó sikerrel vette be a piacot, és azóta is töretlenül hódít. Ám lássuk, hogy ezt a pimasz nyomulást mi teszi lehetővé. 

Évszakelmélet az öltözködésben

Az évszakelmélettel valószínűleg mindenki találkozik aki, egy kicsit jobban beleássa magát a divat rejtelmeibe. Eszerint nem az a fontos, hogy milyen színt viselünk, sokkal inkább az árnyalatokra kell odafigyelnünk.

Colour blocking, avagy merj színesen öltözködni

A colour blocking nevű irányzat leginkább tavasszal és nyáron nagyon népszerű. Az irányzat hívei a szivárvány legkülönbözőbb színeit keverik össze. Azt viszont el kell ismerni, hogy merészség és magabiztosság sugárzik ezekről a ruhadarabokról.